Wolfenstein: The New Order (PC) 5,30 €
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
WOLFENSTEIN: THE NEW ORDER GAME DESCRIPTION

Wolfenstein: The New Order genantænder den legendariske serie som skabte genren FPS. Året er 1960 og Nazisterne har vundet 2 verdenskrig. Krigshelten B.J Blazkowicz skal ud på en umulig mission for at tilbageerobre verden fra nazisterne. 

Intens, cinematisk og skabt med id software’s Tect 5 Engine, Wolfenstein bringer dig tværs over Europa på en mission som skal knække nazisternes krigsmaskine. Infiltrere deres mest bevogtede faciliteter, kæmp mod high tec Nazi tropper og tag kontrol over en masse super våben.

Europe, 1960. Nazisterne har vendt krigen til deres fordel ved hjælp af en ny slags mystisk og avanceret teknologi. Ved hjælp af vedholdende magt og intimidation har de bragt selv de mægtigstes nationer i knæ. Nazisterne har nu magten over hele den kendte verden. Spil som den eneste mand der er i stand til at omskrive historie.

Wolfenstein: The New Order Features:

The Assault
Oplev intens FPS kampe mod kæmpe Nazi robotter, super soldater og elite tropper – alt skabt med den smukkeste grafik. 

The Action
Wolfenstein's betagende baggrunde indeholder intense biljagter på snævre bjerg veje, undervands oplevelser, spiller kontrolleret Nazi krigsmaskiner og meget mere   

The Arsenal
Opsaml ultra avanceret Nazi teknologi! Bryd ind I hemmelige forskningsbygninger og svært bevogtede våben depoter hvor du har mulighed for at opgradere dine destruktive våben.

The Adventure
Masser af action og hæsblæsende eventyr bundet godt sammen af en god historie.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Wolfenstein: The New Order as a physical copy?

No, you will receive Wolfenstein: The New Order product key (Wolfenstein: The New Order CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Wolfenstein: The New Order product key (Wolfenstein: The New Order CD Key), and you'll be ready to download, install and play Wolfenstein: The New Order. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Wolfenstein: The New Order? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Wolfenstein: The New Order.

Genre Action
Developer Machine Games
Platform PC
Language English Spanish
Release date 20-05-2014
System requirements PC SYSTEM REQUIREMENTS:

64-bit Windows 7/Windows 8
Intel Core i7 or equivalent AMD
4 GB System RAM
50 GB free HDD space
GeForce 460, ATI Radeon HD 6850
High Speed Internet Connection
Steam account and activation required
Average customer rating:
0
Reviewed by: Jonas J at 2017-11-01

Har efterhånden gennemført dette spil et par gange, og historien er lige fed hver gang! Kan klart anbefales herfra :)

Rating:
5
Reviewed by: Michael Dalager Musarskij at 2015-10-31

Fedt spil med masser af action og en fed historie. fornuftig grafik dog ikke helt på højde med fx far cry 4. eneste minus er at det godt kunne have været noget længere i histotien.

Rating:
3
Reviewed by: Sarina Oversø at 2015-10-20

Jeg købte Wolfenstein: The New Order af ren impuls. Jeg så at det handlede om at skyde nazister og kunne svagt huske navnet Wolfenstein fra min barndom. Det var dog ikke et af de spil jeg havde spillet meget, og derfor havde sat sig fast i min hukommelse.
Derfor havde jeg ikke så store forventninger til The New Order, og startede derfor spillet op med en neutral følelse.
Jeg må sige at det har ændret sig nu..! Jeg er VILD med det spil! Historien, gamplayet, karakterene - jeg synes virkelig det er et gennemført spil.
Det er et shooter spil som får indkorporeret en god historie på en aldeles fremragende måde, som gør at man vil vide mere og at man føler med Blaskowitsz, selvom spillet faktisk bare går ud på at skyde nazister.
Jeg vil i hvert fald anbefale dette spil..!

Rating:
5
Page:1