Football Manager 2021 (PC/MAC)

31. December 2020

Be ready to play Football Manager 2021 on release day! When you preorder, the payment will not be charged until the order has been delivered. Your product key will be sent on release day at the latest, but usually 1-2 days before.

FOOTBALL MANAGER 2021 GAME DESCRIPTION

Hvornår forventer vi at Football Manager 2021 har release date? Vi forventer at der bliver kørt en repeat af de sidste par år, så betaen lander højst sandsynligt sent oktober og så har spillet release start november men intet er bekræftet endnu.

 

Football Manager og jeg har været det har været et perfekt match i år og jeg har allerede nu lagt flere timer i Football Manager 2020 end jeg gjorde i Football Manager 2019 og det fik mig til at tænke på hvad man kunne gøre bedre i FM21

Jeg kunne godt tænke mig at der blev gjort mere ved "Code of Conduct" da jeg ikke rigtigt mærket nogen ændring af denne tilføjelse, ud over jeg ikke selv kunne bestemme bøden som man kunne i Football Manager 2019. Derfor mener jeg at denne feature enten skal ændres eller også at vi går tilbage til det gamle, da jeg ikke mener at det havde den effekt der var forventet.

 

Det kunne også være fedt at vi fik mere officielt indhold. De sidste par år har jeg kørt med face/logo packs og kits og det kan være svært at finde de originale mærker da de altid har lavet et eller andet ved det. Desværre har Juventus skrevet under med en 3 årig aftale med PES så vi skal nok forvente at de forbliver "Zebre" i FM21.

 

Fleksibel tv aftaler/tilskuere. Jeg har leget lidt mere med ingame editoren i år og jeg syntes det er mærkeligt at når man rykker en eller flere verdens stjerner til Danmark at tilskuer antallet ikke stiger og jeg er med på at det vil stige over tid, men jeg er ret sikker på at hvis du henter Messi og Ronaldo til en klub som AGF at det vil kunne ses med det samme. Så kortere sagt vil jeg ønske at tilskuer antallet er bundet til omdømmet af dine spillere og klub.

Jeg kunne også godt se en idé i at præmie puljen og TV pengene ændrer sig med omdømmet af ligaen. Det er vidst allerede en ting. Men det vil være umuligt for en liga som den danske Superliga at ramme samme niveauer som de største ligaer i Europa også selvom du får den kæmpet op i de pladser.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Football Manager 2021 as a physical copy?

No, you will receive Football Manager 2021 product key (Football Manager 2021 CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Football Manager 2021 product key (Football Manager 2021 CD Key), and you'll be ready to download, install and play Football Manager 2021. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Football Manager 2021? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Football Manager 2021 som digital download til Steam.

Virker Football Manager 2021 også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Football Manager 2021 som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher SEGA
Platform PC/MAC
Multiplayer Yes
Release date 31-12-2020
Average customer rating:
0

No customers reviews at the moment.