Dying Light (PC) 20,11 £
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
DYING LIGHT GAME DESCRIPTION

Dying Light er et FPS, action survival Horror spil som foregår I en åben verden med masser af fare. Om dagen kan spilleren gå omkring i byen som er fuld af smittede psykopater og indsamle forsyninger samt skabe sine egne våben til at forsvare sig med mod den stadig voksende gruppe af monstre. Når natten kommer, bliver jægeren den jagede og de lange timer i mørke bliver en lang kamp for overlevelse mod nattens rædsler. Spilleren må gøre alt der står i deres magt for at klare sig til morgendagens første lys.  

Good Night. Good Luck.

 • Overlev natten – Om dagen kan spilleren frit bevæge sig omkring men når natten kommer bliver spillets regler byttet og noget ondt vågner for at jage sit bytte.
   
 • Bevæg dig frit – Om du jager et bytte eller selv bliver jaget så lader styringen I Dying Light dig altid have fuld kontrol over alt fra, hoppen fra bygning til bygning, kravle op af vægge eller angribe uopmærksomme fjender. 
   
 • Velkommen til karantæne – Dying light foregår I en åben verden som har masser af forskellige miljøer og fjender. Dette er den håbløse fortælling om overlevelse i en verden hvor resurser er opbrugt. 
   
 • Slagsmål og nedskydning – Du får mulighed for at komme helt tæt på med masser af våben som knive, køller, økser og mere eksotiske våben. Du har også mulighed for at pille dine fjender ned på afstand med diverse skydevåben. 
   
 • Vælg din stil –Dying Light har 4 spilbare karaktere som kan ændres til ens stil og behov. 
   
 • Skab dine egne våben – Hvorfor bruge et baseball bat når man kan bruge et baseball bat pakket ind I pigtråd? Dying light lader dig selv skabe nye, bedre og mere ondskabsfulde våben til at eliminere dine fjender med.  
   
 • Fantastisk grafik og gameplay – Dying light bruger Crome Engine 6 Techlands super skarpe spil engine som skaber noget af det til dato bedste grafik og spiloplevelse.

Køb Dying Light til PC idag, og oplev det fede univers, med masser af timers underholdning Dying Light har at byde på!

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Dying Light as a physical copy?

No, you will receive Dying Light product key (Dying Light CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Dying Light product key (Dying Light CD Key), and you'll be ready to download, install and play Dying Light. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Dying Light? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Dying Light.


Genre Action RPG
Publisher Techland
Developer Techland
Platform PC
Multiplayer Yes
Release date 27-01-2015
System requirements

Dying Light minimum krav

OS:Windows® Windows Vista® (SP2) / Windows® 7 (SP1) / Windows® 8 
Processor:Intel® Core™2 Duo/AMD Athlon™ 64 X2 @3GHz, Intel Core i5 @2.4GHz 
Memory:4 GB RAM 
Graphics:DirectX® 10–compliant, 512 MB VRAM 
DirectX®:10 
Hard Drive:20 GB HD space 
Sound:DirectX® 10–compliant 
Additional:This is
Read more
Average customer rating:
0
Reviewed by: Frederik S at 2018-02-28

Bedste spil jeg nogensinde har spillet det, er igang med at klare det for tredje gang :D

Rating:
5
Reviewed by: Benjamin Bay Petersen at 2016-02-13

Jeg købte skam også lige Dying Light efter man så tilbuddet. Jeg blev dog lidt skeptisk da jeg indløste koden det "forkerte sted", altså ind under forkerte settings. Da jeg så så videoen, fandt jeg selvfølgelig ud af at det var mig der havde lavet en fejl. Den video i har lavet til hvordan man indløser koderne virkede rigtigt godt og jeg er allerede igang med mit download. Super hjemmeside kommer helt sikkert til at købe herinde igen. :D

Rating:
5
Reviewed by: Frederik Lau Rasmussen at 2015-04-21

Super spil. God historie og fri mulighed for at gøre praktisk talt hvad man har lyst til.
Hvis du nyder at spille zombiespil, så kan jeg klart anbefale dette spil til dig!

Rating:
5
Reviewed by: Casper Nørgaard Rasmussen at 2015-04-20

Rimelig god underholdning. Historien er ikke super fængende, men der er rigeligt med action. Multiplayer er klart et plus. Hvis du kan lide zombier vil du med stor sandsynlighed også blive underholdt af Dying Light.

Rating:
3
Reviewed by: Jeppe Jensen at 2015-03-22

Fedt spil. Har haft det i et stykke tid og har spillet omkring 52 timer. Noget af det sammen med en ven og noget for mig selv. Det er overall et rigtig fedt spil, men der er selvfølgelig nogen fejl. Det skal så siges der er nok ikke er nogen spil uden fejl. En af de ting jeg ikke rigtig kan lide er at man ikke kan spille multi player før man har gjort første mission færdig. Det kan være et lidt svært spil og kan være irriterende når zombierne bliver ved med at tag dig, så du skal kæmpe dem af. Men ellers er det et rigtig fedt spil.

Rating:
5
Page:12345