Football Manager 2020 (PC/MAC) 52,75 £

Be ready to play Football Manager 2020 on release day!  When you preorder, the payment will not be charged until the order has been delivered. Your product key will be sent on release day at the latest, but usually 1-2 days before.

FOOTBALL MANAGER 2020 GAME DESCRIPTION

Nu er der ikke så lang tid til FM 2020 eller FM20 som de hurtige vil kalde den og her er nogle af de ting som vi godt gad de havde fået rettet/tilføjet siden Football Manager 2019.

Sportsdirektør bør ansættes / fyres af bestyrelsen IKKE manageren. Det er almindeligt kendt, at ejeren / formanden gør dette, ikke manageren. Manageren styrer ikke hele klubben. Jeg ved, at du kan vælge at undgå denne mulighed under ansvarsområder, men det bør ikke være en mulighed. Kun formanden bør ansætte og fyrer en Sportsdirektør. Manageren skal så også have lov til at foreslå bestyrelsen, at de skal ansætte / fyrer [den pågældende] som sportsdirektør - men selvfølgelig som i det virkelige liv vil bestyrelsen ikke altid lytte til dine forslag. Dette sker i det virkelige liv.

Få muligheden for at Tvinge senior spillere til at træne med under 20'erne, hvis du føler, at de har en dårlig holdning eller ikke holder den standard de normalt har. Lige nu kan du tvinge en spiller til at være i din under 20'erne trup, men du kan ikke tvinge en spiller til at træne med dem. Dette sker i det virkelige liv.

Disciplin skal udvides i FM20, når en spiller har modtaget for mange gule / røde kort eller kommer forsent til træning. lige nu er det sådan at du kun får lov til at give spilleren en bøde på en ugeløn eller to uger. Jeg vil gerne beslutte, hvor stor bøden er, eller hvis jeg vil suspendere ham fra træningen/klubben. Tvinge ham til at spille et antal Under 20 kampe og så vil spilleren få mulighed for at undskyle for holdet/klubben. Dette sker i det virkelige liv

Bedre relationer med samarbejde klubber / Senior klubber. flere interaktions muligheder med dem. Jeg vil gerne have spillere, der har potentiale til at blive gode fodboldspillere fra tilknyttede klubber kan tilslutte sig senior klubben i 3-6 måneder (måske længere alt efter hvor gammel spilleren er) så han kan bruge bedre træningsfaciliteter. Og hvis du så tror, at han er en god ungdomsspiller, kan du købe ham og betale den tilknyttede klub et udviklingsgebyr. Dette sker i det virkelige liv. Al manageren kunne foreslå, at en spiller med potentiale og hvor det ville gavne hvis han kunne være med i min klub for at bruge vores træningsfaciliteter i et par måneder, og så kunne vi være i stand til at acceptere eller afvise, og senior klubben skulle være i stand til at spørge om feeder klubben, tror, at en af deres spillere ville have gavn, hvis han kom til klubben i en kort periode for at få noget spilletid som det er nu er det kun spillerne der kan afvise hvis de mener klubben er for dårlig.

Spillere, der får deres debut, der forsøger at bryde ind i førsteholdet, bør være se "selvtilfredse" eller føle sig "selvtilfreds", de burde føle sig stolte, taknemmelige eller se det som en mulighed for at vise deres evner.

Muligheden for at vælge din straffesparks spiller i det øjeblik det bliver tildelt. Dette sker i det virkelige liv, nogle gange vil managerne råbe over og kræve en anden spiller tager straffesparket. Jeg har haft 3 misset straffespark i samme kamp før, hvis jeg havde mulighed for at lade en anden tage den tredje efter min oprindelige straffespiller missede de første 2, ville jeg selvfølgelig have valgt en anden til at tage nummer 3.

Kunne det ikke være fedt med mere kontrol over pengene i din klub? Jeg havde gang i en save hvor jeg var manager for et hold i Ukraine med et alt for stort stadion og det var svært for mig at holde på pengene da det hele fosset ud på det stadion som aldrig var mere en 25% fyldt! så mine forslag er:

  • Mulighed for at spørge boardet om at låne penge
  • Muligheden for at sætte billet pris
  • Valg af sponsorater (hvor man vil få muligheden for at vælge mellem 3-4 med forskellige penge beløb og mål. eksempvis hvis man vinder ligaen vil man få en bonus altså sådan lidt som en spiller kontrakt bare for klubben)
  • Mulighed for at spørge boardet om at flytte Stadion hvis den er for stor i forhold til klubben
  • Så syntes jeg også at man skal have mulighed for at bygge et stadion mere end en gang hver 25 år som det er nu. Ved godt det er lidt urealistisk men der er nogle gange man når at maksimere den kapicitet som det nye stadion er og så er det lidt surt at man skal vente 15 sæsoner for at øge kapicetet med 3000 fordi boardet sætter altid kapicetet alt for småt!
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Football Manager 2020 as a physical copy?

No, you will receive Football Manager 2020 product key (Football Manager 2020 CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Football Manager 2020 product key (Football Manager 2020 CD Key), and you'll be ready to download, install and play Football Manager 2020. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder FM 2020? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Football Manager 2020 som digital download til Steam.

Publisher SEGA
Platform PC/MAC
Language Danish English
Multiplayer Yes
Release date 31-12-2019
Average customer rating:
0

No customers reviews at the moment.