Brands

 • Anden platform

  Alle titler - Andre og retail produktnøgler (CD Keys)

 • BattleNet

  Alle titler - Blizzard Battle.Net produktnøgler (CD keys)

  Her finder du alle vores titler fra Blizzard, tilgængelige på Battle.net. Nogle af de absolut største spilsucceser og -serier kommer fra spiludvikleren Blizzard, der udgiver spillene på Battle.net, deres egen digitale platform. Så hvis navnene Overwatch, World of Warcraft, Diablo eller Starcraft siger dig noget, finder du noget spændende lige her.

 • Bethesda Launcher

  Alle titler - Bethesda produktnøgler (CD keys)

 • Epic Games

  Alle titler - Epic Games produktnøgler (CD keys)

  Her kan du finde alle titler vi sælger fra Epic Games.

 • Giants

  Alle titler - Giants produktnøgler (CD keys)

  Her finder du alle spil vi sælger til Giants-platformen, bl.a. Farming Simulator-serien som Farming Simulator 19.

 • Glyph

  Alle titler - Glyph produktnøgler (CD keys)

  Her kan du finde alle titler vi sælger til Glyph, den digitale platform der administreres af Trion Worlds.

 • GOGcom

  Alle titler - GOG.com produktnøgler (CD keys)

  Her kan du finde alle titler vi sælger til GOG.com. Platformen blev oprindeligt oprettet primært til ældre spil, men er udviklet over årene, og indeholder i dag også en del nyere titler, mest nævneværdigt The Witcher 3. Så uanset om du føler dig nostalgisk, eller er interesseret i nyere udgivelser, har GOG.com sikkert noget for dig.

 • NCsoft

  Alle titler - NCSoft produktnøgler (CD keys)

  Her kan du finde alle titler vi sælger fra NCSoft, som Guild Wars 2.

 • Nintendo Switch

  Alle titler - Nintendo Switch eShop-koder

  Her kan du finde alle titler vi sælger til Nintendo Switch som digitalt download via Nintendo eShop. Nintendo Switch har selvfølgelig spil fra mange af Nintendos populære serier, men har også et bred vifte af spil i andre genrer. Der er alt fra shooters og actionspil til adventure, sport og RPG'er. Udvalget er lidt begrænset lige nu, da vi stadig er i teststadiet, men vi arbejder fortsat på at udvide det.

 • Origin

  Alle titler - Origin produktnøgler (CD keys)

  Her finder du alle vores tilgængelige spil på Origin-platformen. Origin har stort set alle af EAs nye og gamle titler, såvel som udvalgte spil fra andre udviklere. Der er alt fra shooters og actionspil til adventure, sport og RPG'er. Så tag et kig og du vil sikkert finde noget der falder i din smag.

 • PlayStation 4

  Alle titler - PlayStation PSN-koder

  Her kan du finde alle titler vi sælger til PlayStation 4 som digitalt download via PlayStation Network. PlayStation 4 har et bred vifte af spil i alle genrer. Der er alt fra shooters og actionspil til adventure, sport og RPG'er. Udvalget er lidt begrænset lige nu, da vi stadig er i teststadiet, men vi arbejder fortsat på at udvide det.

 • Rockstar Games

  Alle titler - Rockstar Games produktnøgler (CD keys)

  Her kan du finde alle titler vi sælger til Rockstar Social Club. Rockstar har stået bag nogle af de største spil på markedet, som Max Payne og den ikoniske Grand Theft Auto-serie. Mange af Rockstars spil er tilgængelige på Steam, men er også tilgængelige på deres egen platform, Rockstar Social Club, der primært indeholder spil udviklet af Rockstar.

 • Square Enix

  Alle titler - Square Enix produktnøgler (CD keys)

 • Steam

  Alle titler - Steam produktnøgler (CD keys)

  Her finder du alle spil vi sælger til Steam-platformen. Udvalget på Steam er enormt, og alle genrer er repræsenteret. Der er alt fra shooters og actionspil til adventure, sport og RPG'er, rundet af med utallige indie-titler. Så tag et kig herunder, og du vil sikkert finde noget der falder i din smag.

 • Telltale Games

  Alle titler - Telltale Games produktnøgler (CD keys)

  Her finder du alle titler vi sælger til Telltale Games' egen platform. Telltale Games står bag mange af de mest populære moderne "point and click" adventure-spil, som Game of Thrones, The Walking Dead, Minecraft: Story Mode og Tales from the Borderlands.

 • Uplay

  Alle titler - Uplay spil (licensaktivering)

  Her kan du finde alle titler vi sælger til Uplay. Uplay har stort set alle af Ubisofts nye og gamle titler, såvel som udvalgte spil fra andre udviklere. Der er alt fra shooters og actionspil til adventure, sport og RPG'er. Så tag et kig, og du vil sikkert finde noget der falder i din smag.

 • Windows Store

  Alle titler - Windows Store produktnøgler (CD keys)

  Her finder du alle spil vi sælger til Windows Store-platformen. Windows Store er Microsofts digitale platform, hvor de både sælger spil udviklet og udgivet af Microsoft selv, samt titler fra andre udviklere og udgivere.

 • Xbox One

  Alle titler - Xbox One Xbox Live-koder

  Gamer du via din Xbox, finder du vores udvalg af Xbox One-spil herunder. Du kan downloade spillene direkte til din konsol og komme i gang med at spille dem med det samme. Alle vores Xbox One-spil er digitale koder, der downloades direkte via Xbox Live. Det er både hurtigere og nemmere for dig at købe Xbox One spil på denne måde.