Evertried (PC) 19,50 €
EVERTRIED SPILBESKRIVELSE

I Evertried dikterer spillerens handlinger, de fjendtlige enheders moves. Med andre ord, alt bevæger sig efter dig. Spillet udspiller sig så hurtigt eller metodisk, som du vil, med et fritflydende turbaseret action kampsystem. At skifte mellem at bevæge sig, angribe, bruge dit dash, færdigheder og lokke fjender ind i farer er nøglen til succes.

Det er dig, der bestemmer tempoet for Evertried. Lær at tænke fremad. Udvikle indviklede strategier til at udmanøvrere dine modstandere og følge din vej til toppen!


Test Dine Strategiske Skills
At ramme eller besejre fjender i træk øger dit fokusniveau, som bestemmer de shards, du modtager og bruger for at låse op for særlige kræfter kaldet Modifikatorer. Fokusniveauet falder, når du er inaktiv eller bare bevæger dig, så der er vigtigt at gå efter handling.

Overmand fjender med dash og skills
At bevæge sig strategisk og angribe er afgørende. Luk hullet med et Dash - en mechanic, der giver dig mulighed for at nå dobbelt afstand og ignorere kollision, så du kan krydse en forhindring eller få en bedre position. Glem ikke færdigheder og modifikation- evner og passive effekter, der kan udstyres til at skabe dit build. Færdigheder forbedres og overføres til successive løb, mens modifikatorer bliver stærkere baseret på dit fokusniveau.


Tilpas din vej mod skæbnen
Tårnet har 50 etager fordelt på 5 områder. Hvert område er unikt og introducerer nye typer fjender. Jo højere du kommer i The Tower, jo mere komplekse bliver etagerne. Hvert område har et butiksgulv, hvor du kan bruge shards, der er erhvervet i bytte for liv, færdigheder og modifikatorer. Planlæg derefter for at øge din chance for at komme til toppen.

Overvind vogterne, overvind dine svagheder
Hvert område ender med en Floor Guardian, en boss kamp for virkelig at bevise din strategiske skills. Efter at have mistet alt dit liv, vil krigeren forsvinde og miste tidligere erhvervede kræfter og dukke op igen på første sal for at begynde at stige igen. Mestring i Skills vil imidlertid fortsætte til følgende spil. Stå op igen Warrior, og se din skæbne i øjnene.


Historien

I en verden med en urokkelig orden er Tårnet et fyrtårn for tabte sjæle, der hverken kan tildeles evig bod eller livet efter døden. Dens formål er at give fortabte sjæle mulighed for at bevise deres skæbne ved at klatre til toppen som en måde at forfalde på.
Uden en klar hukommelse om, hvad der skete, ved du én ting: Du beviste ikke dit værd, mens du var i live. Gennem dine første trin i The Tower står du over for et tankeløst dyr, et ulvelignende væsen, der ser aggressivt og forvirret ud. Da det skynder sig at angribe dig, finder du en uhyggelig le og slår dyret ihjel. Du føler en mærkelig forbindelse til, at dine minder kommer tilbage. Vægten af ​​våbnet. Den kolde beslutning om, hvordan den skal bruges. Der er ingen tvivl: Du var en kriger i dit tidligere liv.

At dø som en kriger er ikke noget underligt, men krigere modtages i efterlivet med strålende fester, da de dør hæderligt. At blive testet efter døden kan betyde, at din død ikke var sædvanlig. Din død var uden ære.

Den hurtigste måde at bevise din værdi som kriger er gennem kamp. Og den klareste vej til din fortid er at søge den, der fører tilsyn med det hele, Tårnets skaber. Fast besluttet på at få dine svar, begynder du din stigning, føler din tilknytning til dit tidligere liv blive styrket, mens du kæmper, søger efter din fortid, mens du kæmper for din usikre fremtid.

DANGEN ENTERTAINMENT is a trademark of Dangen Entertainment.
Copyright © 2021 Dangen Entertainment. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Evertried fysisk?

Nej, du modtager en Evertried produktnøgle (Evertried CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Evertried produktnøgle (Evertried CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Evertried. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Evertried? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Evertried som digital download til Steam.

Genre Strategy
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 21-10-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7/8/10
Processor: 1.7+ GHz or better
Hukommelse: 1 GB RAM
Grafik: Intel HD 3000 or better
Diskplads: 700 MB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser