Guns, Gore and Cannoli 2 (PC/MAC) 12,99 €
GUNS, GORE AND CANNOLI 2 SPILBESKRIVELSE

Velkommen til 1940'erne. Europa bliver revet i stykker af krigen, USA forbereder sig på kamp, ​​og pøblen gør forretninger som normalt. Kun denne gang gik de for langt, selv for Vinnies standarder.
Forbered dig på at gå i krig, efter du har gjort en chokerende opdagelse om, hvad der faktisk skete under slutfasen af ​​Thugtown-massakren fra Guns, Gore & Cannoli 1.

"Lige da du troede, du var ude, trækker vi dig ind igen!"

Historie
1944 er krigen i Europa på vej ind i sin sidste fase. 15 år er gået siden Vinnie overlevede Thugtown-massakren. Men nu begynder nogle løse ender at kravle ud af fortiden og trækker Vinnie så langt som til den europæiske slagmark under Anden Verdenskrig. Find ud af, hvem der jagter Vinnie rundt som en hund og gør alle hans venner til fjender.



Nøglepunkter:

Guns, Gore & Cannoli 2 fortsætter den rige, engagerende gangsterhistorie i det første spil og inkluderer al den hurtige action, du er kommet til at elske. Vi gjorde det bedste endnu bedre med:


Opgraderet karaktermobilitet
Vinnie har fået en massiv opgradering af sine mobilitetsfunktioner. 360 sigte, dobbeltspring, spark, hop-spark, dodge rolls, saltomortaler, dual guns og et våbenhjul.

Kampagnetilstand
Guns, Gore & Cannoli 2 har en fuld single- eller multiplayer-kampagnetilstand, spækket med action, humor og animerede mellemsekvenser.

Rige miljøer
Vi pressede vores kunstnere til grænserne for at producere de bedste fordybende, atmosfæriske baggrunde, glatteste animationer og fedeste specialeffekter, hvilket satte et nyt benchmark for 2D-spil. Se efter muligheder for at vælte mure, eksplodere tønder, slippe kasser oven på fjender, sprænge biler i luften og endda sparke dine fjender gennem døre. Nyd at se ligene af dine fjender flyve gennem luften som ragdolls, efter du har sprængt dem væk med din raketkaster.

Fordybende verden og periode
Gå rundt på de europæiske slagmarker under Anden Verdenskrig. Hvert niveau af Guns, Gore & Cannoli ånder 1940'erne. Hver tomme af spillet er som et billede lige fra anden verdenskrigs æra. Bilerne, møblerne, speakeasy-klubberne, musikken, propagandaplakaterne, gaderne og våbnene afspejler den turbulente tid, som 1940'erne var.

Online og lokal samarbejdstilstand
Vil du ikke dø alene i skyttegravene? Nå, rund en deling på 4 spillere og få sprængning. Spil som Vinnie i solokampagnen eller med op til 3 venner sammen, mens du kæmper gennem horder af nazister, zombier, monster, gangstere, betjente, soldater, kampvogne, ubåde... i denne helt nye og utroligt sjove arkade-stil co. -op action spil. Teamwork er afgørende for at overleve bølger af fjendtlige idioter.

Humor
’Krig er et helvede’, medmindre du er Vinnie Cannoli, og du forvandler ethvert problem til en kynisk joke, hvor du udbryder one-liners og smarte kommentarer efter et dejligt, saftigt drab. Guns, Gore & Cannoli 2 bliver en sjov oplevelse, ikke kun at spille, men også at se. Sjove one-liners, skrigende dødsfald, komiske dialoger og hylende morsomme fjender får dig til at spille denne voldelige drabssimulator med et smilende grin på dit ansigt.

 

Legal:

© 2017 Rogueside and Guns, Gore and Cannoli are registered trademarks of Rogueside NV.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Guns, Gore and Cannoli 2 fysisk?

Nej, du modtager en Guns, Gore and Cannoli 2 produktnøgle (Guns, Gore and Cannoli 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Guns, Gore and Cannoli 2 produktnøgle (Guns, Gore and Cannoli 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Guns, Gore and Cannoli 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Guns, Gore and Cannoli 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Guns, Gore and Cannoli 2 som digital download til Steam.

Virker Guns, Gore and Cannoli 2 også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Guns, Gore and Cannoli 2 som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher Rogueside
PEGI-rating
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 02-03-2018
Systemkrav Windows:
Minimum:
Styresystem: Windows Vista/Windows 7/Windows 8
Processor: 1.7+ GHz or better
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Radeon HD5450 or better; 256 MB or higher
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Requires a 64-bit processor and operating system
 

macOS:
Minimum:
St
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser