Generation Zero® - Schweet Vanity Pack (PC)
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Generation Zero på Steam for at kunne bruge Generation Zero® - Schweet Vanity Pack.

GENERATION ZERO® - SCHWEET VANITY PACK SPILBESKRIVELSE

Sommervarmen er endelig nået til Sverige, og det er blevet tid til at fejre midsommer med nogle fede ting fra 80'erne. Du kan blande de forskellige ting fra de fire stilfulde nye sæt, som består af en kombination af tilbehør, tøj og frisurer. Du kan udtrykke din begejstring med fem nye fede emotes og begynde at danse om majstangen.

Eventyrersæt:

Eventyrersættet er perfekt til at vandre gennem både sne og sand. Med filthat, slips, pisk og en længde reb kommer du til at ligne noget fra filmens verden, og du vil være klar til enhver udfordring, vildnisset kan byde dig. Selvom der heldigvis ikke er nogle faldgruber med slanger, du kan falde ned i, er der rigeligt med fjendtlige maskiner.

Miami-sæt:

Kampmaskiner har aldrig set sejere ud end med Miami-sættet. Strande og småkriminelle er blevet udskiftet med skove og kugler, men påklædningen er lige så elegant som altid. Med solbrillerne, de stormønstrede T-shirts i skrigende farver og de skræddersyede jakkesæt har maskinerne ikke en chance.

Midsommersæt:

Sommer i Sverige betyder midsommerfest, og en midsommerfest er ikke komplet uden en autentisk svensk folkedragt og hoppen omkring majstangen som en frø. Så sæt blomsterkransen på hovedet, bind bukserne op ved knæene, og find en dansepartner. Bare fordi provinsen er overrendt af dødbringende maskiner, betyder det ikke, at man ikke kan fejre sommerens komme i ægte midsommerstil.

Turistsæt:

Blitzen på kameraet lyner, når du fanger det perfekte øjeblik for eftertiden. Og hvad så, hvis der er en tank, der skyder raketter efter dig? Det her er DIN ferie, og du skal have det bedste ud af det, inklusive bæltetaske og alt muligt andet. Du kan lade den forsvundne befolkning vide, at du er på besøg, med dette meget synlige turistsæt, og husk at have sokker på i sandalerne på din tur ud i de svenske skove, så turistcharmen er intakt.

Fem nye emotes:

Du kan danse sommeren i møde med disse fem ypperlige emotes. Du kan danse om majstangen med Midsummer Dance eller bare rocke derudad til 80'er-sange med Hustle og Prep. Du kan også bare jamme på guitaren og finde dit groove. Valget er dit.

 

Generation Zero® © 2020 Systemic Reaction. All rights reserved. Published and developed by Systemic Reaction AB. Systemic Reaction and its logotypes are trademarks of Systemic Reaction AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Generation Zero® is a registered trademark or trademark of Systemic Reaction AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Generation Zero® - Schweet Vanity Pack fysisk?

Nej, du modtager en Generation Zero® - Schweet Vanity Pack produktnøgle (Generation Zero® - Schweet Vanity Pack CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Generation Zero® - Schweet Vanity Pack produktnøgle (Generation Zero® - Schweet Vanity Pack CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Generation Zero® - Schweet Vanity Pack. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Generation Zero - Schweet Vanity Pack? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Generation Zero - Schweet Vanity Pack, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 02-07-2019
Systemkrav MINIMUM REQUIREMENTS
OS 64bit OS - Windows 7 with Service Pack 1
Processor Intel i5 Quad Core
Memory 8 GB RAM
Graphics nVidia GTX 660 / ATI HD7870 - 2GB VRAM / Intel® Iris™ Pro Graphics 580
Storage 35 GB available space
 
RECOMMENDED REQUIREMENTS
OS 64bit OS - Windows 10
Processor Intel i7 Quad Core
Graphics nVidia GTX 960 / R9 280 - 4GB VRAM
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser