Moo Lander (PC) 17,59 €
MOO LANDER SPILBESKRIVELSE

Gennemsøg det ukendte i søgen efter kilden til uendelig mælk med din civilisations sidste rumskib. Tæm Mighty Cow-bosser, og bekæmp horder af fjender med dit kraftfulde mælkearsenal.

TÆM DE MÆGTIGE KØER

Disse magtfulde chefer vil true din mission. Du bliver nødt til at mestre dine færdigheder mod den avancerede Cow AI for at matche deres overlegne intellekt!

Meget forskellige typer fjender venter på dig! Deres mission - at forhindre dig i at opnå din. Hver af dem kræver en unik tilgang for at blive besejret.

VÆR KOEN

Tag kontrol over Mighty Cows og gå op mod historiens helte. Prøv at beskytte din mælk mod Landers!

Oplev spillet med op til 4 af dine venner i forskellige vanedannende co-op co-op og multiplayer modes!

4 MODES

Kæmpe med dine venner mod vores kraftfulde Cow AI, have brutal PvP-kamp, ​​spille Galactic Mooball eller hold dig sammen mod bølger af fjender - der er meget at udforske i den fremmede verden Moo Lander.

Mælk - den reneste energikilde, konkurreret med de lyseste hypernovaer, er gået tabt efter krigen! Din mission er at gendanne gammel enhed, der er i stand til at producere uendelige mængder af den. Kan du komme til enheden i tide? Landers skæbne er i dine hænder!

ENGAGERENDE SINGLE-PLAYER KAMPAGNE

Spil den følelsesladede, 12+ timer lange kampagne fuld af mindeværdige karakterer og plottwists.

OPGRADER DIT SKIB

Hæv dit skib i niveau, og lås op for et arsenal af mælkevåben og forsvar for at forme din specifikke spillestil. Undersøg camouflagemoduler for at opnå taktiske fordele i kamp.

UNIKT MILJØ

Oplev smukke, men dødelige håndlavede landskaber. Fra den højeste top til den dybeste fangehul – hver med sine egne unikke udfordringer, fjender og gåder.

DAMP FJERNSPIL

Udnyt Steams seneste fede funktion - Remote Play. Del dine co-op spil eksternt med venner og lad det sjove kende ingen grænser!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Moo Lander fysisk?

Nej, du modtager en Moo Lander produktnøgle (Moo Lander CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Moo Lander produktnøgle (Moo Lander CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Moo Lander. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Moo Lander? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Moo Lander som digital download til Steam.

Publisher The Sixth Hammer
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 27-05-2022
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel Q6600 2.4GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVidia GTX 760 2GB GDDR3
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5 3350p 3.1GHz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GTX 1060 3GB GDDR5
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
Yderl
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser