Time Loader (PC) 12,49 €
TIME LOADER SPILBESKRIVELSE

Time Loader er et historiedrevet, fysikbaseret puslespil-platformspil, der tager dig tilbage til 90'erne. Du spiller som en lille tidsrejsende robot sendt på en mission af dens opfinder Adam for at ændre tidligere begivenheder og fortryde en tragisk barndomsulykke. Find vejen gennem de relativt gigantiske omgivelser i Adams hus ved at bruge flere opgraderinger til at hjælpe dig med at navigere og interagere med velkendte objekter set fra et helt andet perspektiv!

Men at blande sig i tiden har alvorlige konsekvenser. Du kan ændre fortiden, men vil du være i stand til at håndtere følgerne i nutiden?

● Atmosfærisk udforskning – Historien foregår i og uden for ét hus, som spilleren kan udforske på forskellige tidspunkter og versioner af virkeligheden.

● Opgraderinger – Robotten kan opgraderes med op til seks værktøjer, inklusive springforstærkeren, skruetrækkeren eller harpunen. Nye opgraderinger vil åbne nye steder for spillere og give nye måder at interagere med tidligere opdagede.

● Valg betyder noget – Hver beslutning, du træffer, kan åbne nye dele af historien og føre til forskellige afslutninger af spillet.

● 90'er Nostalgi – Spillet er fyldt med stil, referencer og musik inspireret af film fra vores barndom.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Time Loader fysisk?

Nej, du modtager en Time Loader produktnøgle (Time Loader CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Time Loader produktnøgle (Time Loader CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Time Loader. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Time Loader? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Time Loader som digital download til Steam.

Publisher META Publishing
Udvikler Flazm
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 03-11-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 SP1 / 8.1 / 10
Processor: i3 Sandy Bridge Dual Core or Equivalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 660
DirectX: Version 11
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Controller recommended
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og ope
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser