The Crow's Eye (PC) 3,90 €
THE CROW'S EYE SPILBESKRIVELSE

Velkommen til University of Medicine & Applied Sciences i Crowswood. Jeg er William Holtwick, og jeg er leder og grundlægger af dette universitet. Hver og en af ​​jer er blevet udvalgt på grund af jeres evner, intelligens og fortræffeligheder. Trods dine kvaliteter, tør du ikke tro, at dette vil være et stykke kage. I løbet af din tid hos os her, vil du lære, at moral ikke er mere end endnu en byrde pålagt af samfundet for at hindre os i at komme videre.

Er du nu klar til at ændre dit liv? Vil du holde op med at være elendig og træffe den rigtige beslutning? I dag er dagen, hvor du vil efterlade tro, uvidenhed og fordomme – tro er ikke baseret på logik eller erfaring. I dag vil du forstå, hvorfor målet retfærdiggør midlet.

Her hos Crowswood værdsætter vi stræben efter viden og fremme af menneskelivet. Vi søger at overgå, hvad vi mener er menneskeligt muligt. Alle her har en værdifuld rolle at spille, og vores fakultet er begejstrede for at være hands-on i dine tests og eksperimenter, når vi er på vej mod fremtiden. Hvordan kunne nogen ikke ønske at være en del af denne spændende udvikling?

Det lyder sjovt, ikke? Fortsæt, jeg vil se med.

 

© 2021 Akupara Games

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Crow's Eye fysisk?

Nej, du modtager en The Crow's Eye produktnøgle (The Crow's Eye CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Crow's Eye produktnøgle (The Crow's Eye CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Crow's Eye. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Crow's Eye? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Crow's Eye som digital download til Steam.

Publisher Akupara Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 20-03-2017
Systemkrav Minimum:
OS: Windows 7 or Higher (32-bit or higher)
Processor: Intel Core i3 or equivalent
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 or equivalent
DirectX: Version 9.0
Storage: 3 GB available space
 
Recommended:
OS: Windows 7 or Higher (32-bit or higher)
Processor: Intel Core i5 or better
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA G
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser