Last Stop (PC) 10,34 €
LAST STOP SPILBESKRIVELSE

Et videospil om hemmelige liv, de bånd, der binder, og hvordan magi kan findes i det verdslige.

Last Stop er et singleplayer-tredjepersonseventyr, der foregår i det nuværende London.

Last Stop er skrevet og udviklet af Variable State, skaberne af det prisvindende Virginia, og fortæller tre indbyrdes forbundne historier med tre spilbare hovedkarakterer.

- Donna, en udestående gymnasieelev, der føler sig fanget af sit kvælende hjemmeliv og sin overbeskyttende storesøster. Ude fra hjemmet søger Donna teenagespændinger med sine venner Becky og Vivek, men får mere, end hun havde regnet med, da trioen bliver uventede kidnappere i en omgang amatørdetektiv, der er gået galt.

- John, en overanstrengt midaldrende singlefar. Bebyrdet med gæld og presset ved at være eneforælder trænger John jaloux ud efter det frie og lette liv for sin 20-årige ungkarl-nabo, Jack. Da parret uforvarende falder ilde for en hævngerrig fremmed, truer en forbandet artefakt med at forvandle deres liv for altid.

- Meena, en hensynsløst ambitiøs professionel, der kæmper for at finde den samme tilfredshed med sin familie, som hun gør i spændingen ved sit arbejde. Mens Meena kæmper med en opkomling kollega om en afgørende forfremmelse, rører der sig noget gammelt i kælderen under hendes arbejdsplads.

Last Stop er fuldt stemmeskuespil og byder på timevis af dialog og en stemmebesætning på dusinvis, med optrædener fra nogle af de klogeste talenter i Storbritannien i dag, herunder den stigende stjerne Lulu Simpson som Molly Smith.

Last Stop byder på et originalt soundtrack af den BAFTA-prisvindende komponist Lyndon Holland, fremført af Prags Filharmoniske Orkester.

Spil som 3 unikke karakterer. Træf valg for at forme deres samtaler. Gå i deres sko og opdag, hvor deres individuelle historier fører hen.

 

© 2021 Wickerswood, LLC. Developed by Variable State Limited. Published by Annapurna Interactive under exclusive license. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Last Stop fysisk?

Nej, du modtager en Last Stop produktnøgle (Last Stop CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Last Stop produktnøgle (Last Stop CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Last Stop. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Last Stop? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Last Stop som digital download til Steam.

PEGI-rating
Udvikler Variable State
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 22-07-2021
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel Core i3-2100 | AMD Phenom II X4 965
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 650, 1 GB | AMD Radeon R7 250, 1 GB
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 7 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Sty
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser