Loretta (PC) 11,09 €
LORETTA SPILBESKRIVELSE

Loretta er en psykologisk thriller, der gør spilleren til et tilbehør til heltindens forbrydelser, der fører hende gennem et selvlavet mareridt.

Lorettas historie kredser om en kvinde, der håndterer forræderi, hendes mands utroskab og genvinde hendes handlefrihed i de socialt tumultariske 1940'ere. Vælg dialog, interager med objekter og afgør, i hvilke dybder Lorettas fordærv går i spiral, mens hun navigerer i et mareridt af hendes egen skabelse.

HISTORIEN

Loretta er en husmor. Hendes mand Walter er forfatter. Slæbt fra New Yorks glitter og glamour og kastet ind i en faldefærdig bondegård i det sydlige landdistrikt, er begge uden succes og kæmper med deres økonomi og deres forhold. Men da Loretta hører om sin mands utroskab og en bemærkelsesværdig lukrativ livsforsikring, der er indgivet i hans navn, begynder en uhyggelig plan at slå rod. Det er op til spilleren at bestemme, hvor langt hun vil følge den.

FUNKTIONER

- Beslut dig for, om Lorettas historie forbliver et net af bedrag eller crescendos til blodige mord gennem dialog og opdagelse.

- Konceptuelt inspireret af film noir, Andrew Wyeths og Edward Hoppers kunst samt værker af Alfred Hitchcock, Philip Ridley, Stephen King og Vladimir Nabokov.

- Løs kryptiske gåder for at dykke dybere ned i Lorettas ufuldkomne fortid og opdage de niveauer af desperation, hun føler for at genvinde kontrollen over sit liv.

- Hvis side vil du tage i denne historie uden helte? Forgreningsstier og flere afslutninger giver mulighed for en tilpasset oplevelse eller mulighed for afspilning. Vælg Lorettas skæbne og udforsk de mange muligheder, når de præsenterer sig for hende.

 

Legal:

DANGEN ENTERTAINMENT is a trademark of Dangen Entertainment. Copyright © 2023 Dangen Entertainment. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Loretta fysisk?

Nej, du modtager en Loretta produktnøgle (Loretta CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Loretta produktnøgle (Loretta CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Loretta. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Loretta? Får jeg samme indhold som hos Epic Games?

Du får standard-udgaven af Loretta som digital download til Epic Games.

Udvikler Yakov Butuzoff
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 16-02-2023
Systemkrav MINIMUM REQUIREMENTS
OS Windows 10 / Windows 7
Processor AMD Phenom II x4 955
Memory 4 GB RAM
Graphics NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
Storage 1 GB available space
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser