Ash of Gods: The Way (PC) 24,50 €
ASH OF GODS: THE WAY SPILBESKRIVELSE

Byg vindende dæk med krigere, udstyr og besværgelser fra fire forskellige fraktioner i dette historiedrevne taktiske kortkampspil. Kæmp dig vej gennem en række store turneringer, hver med deres egne modstandere, slagmarker og endda regler. Tjen nye kort og opgrader dine favoritter, og kombiner dem derefter i et vilkårligt antal dæk: du er fri til at eksperimentere så meget, du vil! Forbered dig omhyggeligt til vigtige kampe med store karakterer: du får kun et par chancer, før nederlag vil ændre historiens gang, selvom spillet fortsætter...

Alt imens du vil møde nye karakterer, have samtaler og træffe beslutninger, der vil påvirke hele verdens skæbne.


Du spiller som Finn, en ung mand, hvis eneste håb om at forhindre en nabonation i at angribe hans hjem er at mestre det kortspil, de bruger til at lære aristokrater krigsførelsen: Vejen. Infiltrer de turneringer, de afholder, og du kan komme tæt på deres elitechefer. Hvad du gør, når du først når dertil, er op til dig. Bare husk, dine beslutninger har konsekvenser!

Kernespillet er vildledende simpelt: hver tur kan du spille én kriger og ét støttekort, så vil alle dine enheder rykke frem mod fjenden og angribe, hvis de kan! Men udfordringen kommer i, hvilke kombinationer du vælger, hvordan du bygger dit kortspil, og hvornår du holder kortene tilbage for at få en bedre mulighed. Dine modstandere spiller efter de samme regler ... det meste af tiden. Hver kamp kan have forskellige regler eller specielle funktioner, som kan udnyttes af smart dækbygning!

Krigere spænder fra frontlinjedyr til skrøbelige bueskytter og støttende tryllekastere. Udstyrskort puster krigere på slagmarken, mens besværgelser kan hjælpe dine krigere eller skade fjenden. Der er ingen måde at spille på - byg et dæk, der bruger hårde krigere med rustning og healing til at slibe dine modstandere ned, rull ind med bueskytter med stor skade og giftsvingende banditter for at slå fjendens krigere ned, før de overhovedet kan reagere, og meget mere. Med et stort udvalg af kort at vælge imellem er antallet af mulige kombinationer enormt.

Hver kamp er en ny udfordring!

Hver kamp i Ash of Gods: The Way er en omhyggeligt udformet test af dine færdigheder med forskellige mål og modstandere. Uanset om du erobrer checkpoints, forsvarer din kommandant mod en dødbringende fjende eller kæmper en række en-til-en-dueller, skal du bruge al din forstand på dig for at sejre. Resultatet af hver kamp er vigtigt!

Sørg for at bruge alle detaljer på slagmarken til din fordel. Du vil støde på fælder, som kan være en fare eller en mulighed, afhængigt af din strategi, og kraftruner, som kan ændre forløbet af en kamp fuldstændigt!

Hvis din nuværende taktik ikke fungerer, skal du bare skifte dine kort og opgraderinger ud for at prøve noget andet - der er ingen straf for at eksperimentere eller ændre strategi.

Vælg din vej

Ash of Gods: The Way er en ny genreblanding af samtaler i RPG-stil, et samlekortspil og en turbaseret taktisk kamp - dine valg på alle disse områder vil påvirke resultatet af din historie.

Du bygger dit dæk i Ash of Gods: The Way med en kombination af karakterkort og støttekort. Dine karakterer bliver indsat på slagmarken, mens støttekort booster dine karakterer eller kaster kraftfulde magi. Begge typer kort kan opgraderes til at blive stærkere, og karakterer kan endda få helt nye færdigheder som snedige modangreb eller panserslående strejker.

Hvert kort tilhører en af ​​fem forskellige fraktioner i spillet, alle med deres egne synergier og metagame styrker. Tjen nye kort ved at vinde kampe, købe dem eller udføre specielle opgaver. Du kan mikse og matche fraktionskort, som du ønsker, eller fokusere på kun ét - det er dit opkald - på din måde.

Interaktiv historie med flere slutninger

Historien centrerer sig om den unge Finn, der bliver sendt på en farlig mission, der kan stoppe en morderisk krig ... men på sin rejse vil han lære, at nogle af hans fjender er helt anderledes end det, han er blevet fortalt. Der vil være svære beslutninger at træffe, og Finn må leve med konsekvenserne. Ud over det ikke-lineære hovedplot, fortalt gennem (fuldt stemmespillede) mellemsekvenser og samtaler, er der også sideopgaver at udforske.

Udforsk andre spil i Ash of Gods-universet!
Ash of Gods: The Way er vores andet spil i Ash of Gods-universet - vores første spil, Ash of Gods: Redemption er et turbaseret RPG med taktisk kamp, ​​CCG-elementer og en meget interaktiv historie med vigtige beslutninger, som er bogstaveligt talt liv eller død. Men selvom din leder falder, er det ikke enden - historien vil fortsætte...

 

© 2018-2023 AurumDust

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ash of Gods: The Way fysisk?

Nej, du modtager en Ash of Gods: The Way produktnøgle (Ash of Gods: The Way CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ash of Gods: The Way produktnøgle (Ash of Gods: The Way CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ash of Gods: The Way. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Ash of Gods: The Way? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Ash of Gods: The Way som digital download til Steam.

PEGI-rating
Udvikler AurumDust
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-04-2023
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7, 8, 10
Processor: Intel Core 2 Duo 2.5 GHz
Hukommelse: 3 GB RAM
Grafik: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon R9 270X
DirectX: Version 9.0c
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX9 Compatible
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7, 8, 10
Processor: Intel Core i5 3.0 GHz
Hukommelse: 6 GB RAM<
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser