Hunt the Night (PC) 19,50 €
HUNT THE NIGHT SPILBESKRIVELSE

Hunt the Night er et action-eventyrspil i retrostil, der kombinerer hurtigt, dygtigt gameplay med mørk fantasy-lore. Spil som Vesper, et dydigt medlem af 'The Stalkers', og udforsk Medhrams enorme verden, et sted fyldt med ruiner og rædsler. Gå gennem fangehuller fulde af grufulde fjender, bekæmp udfordrende bosser, og brug dit arsenal af våben og mørke kræfter til at tage natten tilbage.

HISTORIE

Det er menneskehedens 9. tidsalder. Dagens cyklus er styret af mennesker, natten en af ​​rædselsvækkende skabninger. På trods af sine anstrengelser bliver menneskeheden udslettet med hver ankomst af natten.

En gruppe mennesker, der kalder sig 'The Stalkers', opdagede, hvordan de kunne bruge mørkets magt til deres fordel og kæmpede mod natten. Det var dog ikke nok, og med hver ny daggry rejste menneskeheden sig igen vel vidende, at med mørket kommer udryddelse.

Menneskeheden fandt 'nattens segl', en artefakt, der gjorde det muligt for dem at stoppe cyklussen på en evig dag. Til gengæld for en blodsed, som The Stalkers var villige til at betale, regerede solen i hundredvis af generationer, og for første gang var håbet et fyrtårn af lys. Alligevel viste skæbnen sig ustoppelig, og de betalte den ultimative pris.

Nu, da Natten begynder at fortære hvert eneste glimt af lys, vil Vesper, en Stalker til højre og forræderens datter, rejse et døende land og forsøge at redde menneskehedens sidste gløder. Hun jager i et kapløb mod skæbnen, mens skyggerne forlænges både i verden og i hendes sind.

Nøglefunktioner:

- Deltag i hurtige dynamiske kampe

Skynd dig igennem fjender, mens du slipper dine kombinationer løs, brug dine våben eller ødelægge dem med dine mørke kræfter. Du kan skifte mellem nærkamps- og afstandsangreb hurtigt efter hinanden: skær fjender med dit sværd, og skynd dig derefter af sted for at bruge dine afstandsvåben og undgå fjendens angreb.

- Ansigt intense udfordrende chefer

Udhold den ultimative udfordring, mens du bekæmper nattens ældgamle rædsler, der har udslettet menneskeheden igen og igen i intense bosskampe. Lær deres svage punkter, angrebsmønstre og overlev gennem de forskellige kampfaser, efterhånden som kampen bliver mere udfordrende og ekstrem.

-Opgrader og tilpas Vesper's Build

Skab din egen build, der ikke kun tilpasser sig dit foretrukne gameplay, men også til bestemte chefer. Tilpas opgraderingerne af dit arsenal og brug det udstyr, der passer bedst til dit gameplay: Kritisk skade, Life Steal, Poison, Close Combat, Firepower og mere. Saml Sanguine-hætteglas, kragefjer, månesten og noctilium for at øge din statistik og gør dig klar til at møde natten.

-Opdag Medhrams mørke verden

Udforsk Medhram i en kombination af action-eventyr og mørk fantasy-lore. Overlev enorme fangehuller fulde af fælder, fjender, gåder og udfordringer. Oplev alle slags steder, fra gamle katedraler og vidensbiblioteker til tabte kongeriger og ødelagte flydende byer.

- Gennemfør 'Hunts' som medlem af Stalkers

Accepter en jagt på 'Crow's Nest' og spor det mørke udyr, find, hvor det gemmer sig, og jagt nattens mest magtfulde skabninger. Efter hver fuldført jagt vil du få belønninger, der vil øge din sundhed og mørke energibar.

-Find sekundære karakterer og opdag deres historier

Mød nye karakterer og opdag deres tragiske fortid og historier i en verden, der er på kanten af ​​afgrunden.

-Spil til tilpasset og fordybende musik

Fordybende og tilpasset musik til hvert øjeblik, chef og placering, i samarbejde med Hiroki Kikuta, Secret of Mana-komponisten.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Hunt the Night fysisk?

Nej, du modtager en Hunt the Night produktnøgle (Hunt the Night CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Hunt the Night produktnøgle (Hunt the Night CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Hunt the Night. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Hunt the Night? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Hunt the Night som digital download til Steam.

Udvikler Moonlight Games
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 13-04-2023
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 and Above
Processor: Intel i3-6100
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA Geforce GT 710
Diskplads: 9 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: 1080p, 16:9 recommended
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel i5-6500
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA Geforce GTX 1650
Diskplads: 9 GB t
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser