Sairento VR (PC) 24,09 €
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
SAIRENTO VR GAME DESCRIPTION

Siden lanceringen har Sairento VR fået VR fans over hele verden med sit unikke bevægelsessystem. Det er det ene spil i VR, der giver dig mulighed for at opleve de ikoniske "bullet-time" -scener fra The Matrix, blandet med den langsomme bevægelse i Max Payne-spilserien, alt sammen med at se og føle sig så bad ass som Bride fra Kill Bill.

I Sairento VR spiller du en cyberninja. Udfør tredobbelte spring, løb på vægge, powerslide, lav baglændere og gør tiden langsom, mens du sprænger væk fra en fjende du lige har nakket, for så at levere en dødelig kombo på en anden. Kit dig selv med dine valgte våben - katanas, skydevåben, buer, kaste stjerner - de er alle til din rådighed.


Populære gamere som Node kalder det deres ‘favourite VR game’ og Nathie, Cix Liv, JoshDub, TimDotTV og flere giver det alle sammen en thumbs up.

Sairento VR var designet til at være let at lære, men svært at mestre. Jo mere tid du bruger med Sairento VR, jo bedre vil du udføre trækene i spillet, og jo mere vil du blive belønnet med den enestående følelse af at være actionhelten i den næste store action film.

Sairento VR er et mission-drevet, VR-action-rollespil i et genfortalt Japan i den nærmeste fremtid. I Sairento VR spiller du som medlem af the Silent Ones - en retfærdig, men skjult organisation af tilsyneladende almindelige mennesker, der praktiserer den længe forladte kode og kampsport af de gamle samuraier og ninjaer. Udformet omhyggeligt for at give et engagerende og visuelt forbløffende førstepersons sværdkampe og krigsførelse - forvent forbløffende våben, intuitive controls, udfordrende niveauer, truende fjender og smukke miljøer i din kamp for at gendanne orden til verden. Bliv transformeret til en mægtig ninja med et arsenal af gamle våben med et futuristisk twist og engagere utallige horder af fjender på forskellige steder.

- HARDWARE SUPPORT-

• Kombatibel med HTC Vive, Oculus Rift og Windows MR HMD

• Kombatibel med bHaptics Tactsuit, full body haptic suit for VR

• Kombatibel med Hardlight VR's haptic suit

• Kombatibel med TPCast

• Kombatibel med KAT Walk

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Sairento VR as a physical copy?

No, you will receive Sairento VR product key (Sairento VR CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Sairento VR product key (Sairento VR CD Key), and you'll be ready to download, install and play Sairento VR. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Sairento VR? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Sairento VR som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Release date 06-02-2018
System requirements MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: Intel i5-4590
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 970
DirectX: Version 10
Diskplads: 10 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel i7-4770 or better
Hukommelse: 16 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1080 or better
DirectX: Version 11
Diskplads
Read more
Average customer rating:
0

No customer reviews for the moment.