Post Scriptum: Supporter Edition (PC) 36,20 €
POST SCRIPTUM: SUPPORTER EDITION GAME DESCRIPTION

Post Scriptum et et WW2 themed tactical first-person shooter game, som fokusere på historisk nøjagtighed, store kampe, en vanskelig indlæringskurve og et intenst behov for samhørighed, kommunikation og teamwork.

Oplev de intense kampagner, der var Operation Market Garden, Plan Jaune (Fall Gelb) eller Operation Overlord, der strakte sig over gårde, skove, landsbyer og byområder i Holland, bjerge og floder i Belgien og kysterne af ​​Frankrig. Uanset om du hopper ud af et fly, ankommer i et landingsfartøj ad søvejen, forsyner friendlies eller køre en tank, vil du finde flere grunde til at falde tilbage på slagmarken i denne storslåede gengivelse af en WW2-indstilling, der aldrig blev undersøgt i et multiplayer-miljø.

Post Scriptum dækker flere "theatres" i form af kapitler, hvor 1. kapitel "The Bloody Seventh" er den originale setting i Operation Market Garden, den dækker 1st Airborne, 82nd og 101st Airborne, 9th Waffen SS og Wehrmacht, med over 40 køretøjer, 9 baner. Det andet kapitel "Plan Jaune" dækker invasionen af ​​Frankrig i 1940 og indeholder den franske hær såvel som Wehrmacht fra 1940, snesevis af nye køretøjer, 2 nye kort med en 3 der kommer senere. Det tredje kapitel "Day of Days", der dækker invasionen af ​​Normandiet i 1944, indeholder nye factions som de tyske Fallschirmjägers og US 4. Infantry, hver med nye køretøjer og et par nye våben, og med 2 nye kort og et tredje der vil komme senere, som føjer til de allerede store kortvalg. Inkluderet i dette nye kapitel er en ny spiltilstand "Invasion", der sætter et twist på den originale spiltilstand "Offensive".


Factions
Kæmp i historisk genskabte WW2 slagmarker med op til 80 spillere og vælg mellem den britiske 1. Airborne Division, British XXX Corps, US 101. og 82. Airborne Division, 4. Infantry, franske hær eller flere grene af den tyske hær, såsom Wehrmacht, Waffen SS eller Fallschirmjägers.
_

Teamwork
I Post Scriptum er teamwork altafgørende for at opnå sejr. Meld dig som kommandør og bestil gun runs eller artilleri for at støtte dit hold, spil som en af ​​de mange infanteriroller, deltag i en logistikafdeling og byg befæstninger på slagmarken og forsyn frontlinjen eller vær en af ​​de pansrede besætningsmedlemmer og kør i en tank. Kommuniker med vores VoIP i spillet med dit hold eller brug den lokale proximity fade til at tale med spillere i nærheden.
_

Pansrede Kamp
Pansrede køretøjer spillede en kæmpe rolle i 2. verdenskrig og var frygtede på grund af deres destruktive natur. Deltag i en tanksektion med 3 andre spillere og besæt flere nøjagtigt modellerede steel beasts som føreren, skytten eller kommandøren. Hvert køretøj har realistiske værdier som tårnhastighed, ståltykkelse og type skud. Beregn rækkevidden for et fjendtligt køretøj, og skyd på dens interne komponenter for at deaktivere eller ødelægge den.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Post Scriptum: Supporter Edition as a physical copy?

No, you will receive Post Scriptum: Supporter Edition product key (Post Scriptum: Supporter Edition CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Post Scriptum: Supporter Edition product key (Post Scriptum: Supporter Edition CD Key), and you'll be ready to download, install and play Post Scriptum: Supporter Edition. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Post Scriptum: Supporter Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Post Scriptum: Supporter Edition indeholder:

  • Post Scriptum
  • Art Book
  • Soundtrack
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Release date 09-08-2018
System requirements MINIMUM:
Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
OS: Windows 7 SP1 (x64)
Prosessor: Intel Core i or AMD Ryzen with 4 physical cores
Minne: 8 GB RAM
Grafikk: Geforce GTX 970 or AMD Radeon RX 570 with at least 4 GB of VRAM
DirectX: Versjon 11
Nettverk: Bredbåndstilkobling
Lagring: 35 GB tilgjengelig plass
Tilleggsmerknader: Be ready to experience
Read more
Average customer rating:
0

No customer reviews for the moment.