Nanotale - Typing Chronicles (PC) 19,99 €
NANOTALE - TYPING CHRONICLES SPILBESKRIVELSE

Nanotale - Typing Chronicles er et atmosfærisk typing-Adventure-RPG spil i en farverig levende verden. Følg Rosalind, en nybegynder arkivar, når hun rejser ud for at udforske en fjern verden. På sin søgen efter at indsamle viden samler hun prøver af mystiske naturlige skønheder. Alt er fredeligt. Krig hører til den fjerne fortid.

I skyggen spredes en fortælling om mørk magi, der indgyder korruption i knuste hjerter.


Leg med Magi
Kombinere kraftige spells,skift deres form, og opgradere dem for at besejr fjernder. Brug dit magi på omgivelserne og få det til at genlyde med din kreativitet.


Viden er magt
Som medlem af ordren er din rolle som arkivfører at samle viden. Jo mere du lærer om verden, jo stærkere bliver du.


Explore a rich world
Gå ud på en rejse til Ancestral Forest, opdag den blå ørken og prøv ikke at fare vild i de sunkne huler. Mød indbyggerne i disse nye lande, bliv forbløffet over floraens skønhed, der blomstrer i disse forskellige miljøer, bliv fascineret af væsener, der strejfer på din vej, men pas på ikke at krydse stier med de farlige væsner.


Afdæk hemmeligheder
Træd ind i en fascinerende historie med flere ansigter, der har sat deres præg på disse lande. Mød mennesker, lyt til deres fortællinger og katalogiser mystiske begivenheder i et forsøg på at afsløre hemmelighederne bag dissonant magi.


Dit kraftigste våben, dit tastatur
I Nanotale spilles alt med dit keyboard. Fra gåder til dialoger, kamp til menuer, hele spillet kan kun spilles med dit yndlings keyboard. Alle keys kan re-bindes, og spillet understøtter mange layouts (Qwerty, Azerty, Qwertz, Dvorak, Colemak, BÉPO,...).

Nyd spillet med 11 forskellige sprog, og opret din egen Nanotale-oplevelse. Du kan vælge at have vejledningen og historien på et sprog og vælge et andet til gameplay og typiske elementer.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Nanotale - Typing Chronicles fysisk?

Nej, du modtager en Nanotale - Typing Chronicles produktnøgle (Nanotale - Typing Chronicles CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Nanotale - Typing Chronicles produktnøgle (Nanotale - Typing Chronicles CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Nanotale - Typing Chronicles. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Nanotale - Typing Chronicles? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Nanotale - Typing Chronicles som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 23-10-2019
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5 2400 -OR- AMD Phenom II X6 1100T
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Radeon HD6870 -OR- GeForce GTX 295 (Does not support Intel Integrated Graphics Cards)
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser