They Always Run (PC) 12,49 €
THEY ALWAYS RUN SPILBESKRIVELSE

BLIV GALAKSENS MEST MODIGE DUSØRJÆGER

Galaksens indbyggere har været oversvømmet af kriminalitet siden imperiets fald. At være i stand til at finde nogen, hvor som helst, er blevet en højt værdsat færdighed.

Aidan er en tre-armet dusørjæger, der skal jagte de farligste og mest uhåndgribelige mænd i galaksen.

KÆMP DIG IGENNEM MED TRE ARME

Nogle gaver belønnes med penge, andre med værdifuld information, som Aidan kan bruge til at finde de mennesker, der satte ham på denne vej - alt imens han bliver involveret i en galakseomfattende sammensværgelse.

At have tre arme giver dig mulighed for at håndtere flere fjender på én gang og giver et overbevisende skænderi i enhver slagsmål. Brug din tredje arm til at udføre målrettede angreb og kast, manipulere miljøet, ødelægge forhindringer og ødelægge fjender.

FANG, SKÆR, TERNING OG ØDELAG

Jagt kriminelle på tværs af udkanten af ​​galaksen, kerneverdenerne og ruinerne af for længst svundne civilisationer. Opgrader dit udstyr, få nye evner, bliv stærkere og ødelægge alt, der står i vejen for dig.

Nyd en kompleks historie sammenvævet med højoktan gameplay og fuld af drejninger, der rammer lige så hårdt som en dusørjægers tredje arm!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg They Always Run fysisk?

Nej, du modtager en They Always Run produktnøgle (They Always Run CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din They Always Run produktnøgle (They Always Run CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille They Always Run. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder They Always Run? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af They Always Run som digital download til Steam.

Publisher Alawar Premium
Udvikler Alawar Premium
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 20-10-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 or later
Processor: Intel Core i5 or equvalent
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 650 or equvalent
DirectX: Version 11
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser