Röki (PC/MAC) 21,99 €
RÖKI SPILBESKRIVELSE

Genopdag magien, og begiv dig ud på et eventyr i den glemte nordiske verden, der er fyldt med mysterier og monstre. Find det rette mod, opdag skjulte veje, løs oldgamle hovedbrud, og drag længere ind i den frostklare verden for at afsløre sandheden.

Vi drager ud på en eventyrlig rejse med Tove i håb om at redde hendes familie. En rejse, der fører Tove til en hengemt verden fyldt med gådefulde steder og mystiske væsner fra de gamle, glemte folkefortællinger.

Gå på opdagelse i det klassiske vildnis, løs verdens mysterier og red din familie i dette moderne eventyrspil, beregnet for alle.

"UDFORSK en levende eventyrskov"

Udforsk en levende og fortryllende verden fyldt med mysterier og monstre, der er vækket til live med en utrolig detaljegrad og den særlige grafiske stil, som Roki er kendt for.

"Bliv venner med UHYRER"

Find de klassiske og magiske væsner, der gemmer sig i det skandinaviske vildnis – nogle er venlige, andre er ikke! Röki byder på et rigt udvalg af figurer, som bedst beskrives som "uhyggelige, men også ret nuttede". De er alle med til at fortælle vores udgave af de nordiske folkefortællinger.

"FIND genstande fra for længe siden"

Det gamle vildnis gemmer på mange hemmeligheder. Find genstande fra for længe siden, som kan hjælpe dig på din færd.

"LØS vildnissets gåder"

I Röki skal du spille med hovedet i stedet for musklerne. Kan du låse op for de gamle stier og løse forfædrenes gåder?

"SKRIV dagbog"

Tove nedfælder alle sine oplevelser i sin trofaste bog, graldagbogen. Tegn kort over ukendte regioner, dyk endnu dybere ned i de skandinaviske folkefortællinger, saml på skatte og få unikke mærker som opdagelsesrejsende i vildnisset.

"Et EVENTYR for ALLE"

Röki er et eventyrspil for alle spillere. Et ikke-voldeligt spil, med nem spilstyring, hvis eventyr behandler universelle temaer til glæde for alle spillere. Röki er designet til at udfordre, men tilbyder også en hjælpende hånd, hvis der skulle blive brug for det, så alle kan følge med og nyde spillet. Et moderne bud på et spil i eventyrgenren.      

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Röki fysisk?

Nej, du modtager en Röki produktnøgle (Röki CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Röki produktnøgle (Röki CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Röki. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Röki? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Röki som digital download til Steam.

Virker Röki også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Röki som digital download til Steam på både PC og Mac.

PEGI-rating
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 23-07-2020
Systemkrav Windows:
Minimum:
Styresystem: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processor: Intel Core i5 2500 or AMD FX 6350
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Intel HD Graphics 4600 or Radeon RX Vega 8
DirectX: Version 11
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
Anbefalet:
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i5 4690k or AMD Ryzen 5 1600
Hukommelse: 8
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser