MazM: Jekyll and Hyde (PC) 3,75 €
MAZM: JEKYLL AND HYDE SPILBESKRIVELSE

"MazM: Jekyll og Hyde” er et mørkt underholdende eventyrspil, der er baseret på den klassiske roman fra 1886 "Den ejendommelige sag om Dr. Jekyll og Mr. Hyde” af Robert Louis Stevenson, og hvor du takler mysteriet fra en helt ny vinkel!

Du rejser tilbage til London i det 19. århundrede og ser byen gennem øjnene af Mr. Utterson, en advokat, der søger sandheden på sin jagt efter ledetråde, så han kan løse et foruroligende mysterium, og Mr. Hyde, der presses til hans yderste grænser. Tag på tur i denne psykologiske gyser, og forbered dig på en uforudsigelig afslutning!

I "MazM: Jekyll og Hyde” vises London i en mørk og tung atmosfære, der skaber en uhyggelige og makabre følelse. Det fantastiske kunstværk og foruroligende musik gør spillets forstyrrende natur endnu mere intens.

Søg efter ledetråde i London, og fordyb dig i denne klassiske roman, når du oplever historien om en mands mange udfordringer og potentielle fald!

 

©2020 Growing Seeds Corp. All rights reserved. Published by CFK.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg MazM: Jekyll and Hyde fysisk?

Nej, du modtager en MazM: Jekyll and Hyde produktnøgle (MazM: Jekyll and Hyde CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din MazM: Jekyll and Hyde produktnøgle (MazM: Jekyll and Hyde CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille MazM: Jekyll and Hyde. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder MazM: Jekyll and Hyde? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af MazM: Jekyll and Hyde som digital download til Steam.

Udvikler Growing Seeds
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 02-04-2020
Systemkrav MINIMUM:
Krever en 64-biters prosessor og operativsystem
OS: Windows® 7 (SP1) / Windows® 8 / Windows® 8.1
Prosessor: 2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
Grafikk: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM)
Lagring: 1 GB tilgjengelig plass
Lydkort: DirectX 11 sound device
 
ANBEFALT:
Krever en 64-biters prosessor og
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser