Ravenswatch (PC) 19,99 €
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Ravenswatch, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
RAVENSWATCH SPILBESKRIVELSE

Ravenswatch er et roguelike actionspil set oppefra, der kombinerer intense kampe i realtid med en medrivende historie og høj genspilbarhed. Efter succesen med Curse of the Dead Gods© vender Passtech tilbage med en ny formel og spiloplevelse, der kan spilles alene eller i samarbejde med op til fire spillere i alt.

FORVIS MARERIDTET FRA DIT RIGE

Mareridtene spreder sig i Reverie og ødelægger alt på deres vej. Finpuds dine færdigheder, og find styrken til at overvinde væsnerne i mareridtet ved at bruge unikke helteevner inspireret af figurer fra folkeeventyr og legender.

DYNAMISK SPIL

For at overvinde mareridtet og nå til det sidste kapitel er en effektiv opbygning, koncentration og ægte holddynamik dine bedste allierede. Forøg din kampstyrke og mød derefter banens boss, når du er dig klar ... eller når du ikke længere har et valg.

DYSTRE FORTÆLLINGER

Reveries verden består af ældgamle fortællinger og legender. De mest berømte fortællinger, lige fra De tre små grise til nordiske myter og Tusind og én Nat, genses i en dyster fantasy-stil og tilføjer deres rigdom til stemningen i Ravenswatch.

HØJ GENSPILBARHED

Gennemspilning efter gennemspilning kan du spille som forskellige helte, få mest muligt ud af de opgraderinger og genstande, du finder, og udforske et tilfældigt genereret kort med nye aktiviteter og nye fjender.

©2021, Curse of the Dead Gods, a game developped by Passtech Games, published by Focus Home Interactive.

©2023 Nacon. ©2023 Published by Nacon and developed by Passtech Games. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Ravenswatch fysisk?

Nej, du modtager en Ravenswatch produktnøgle (Ravenswatch CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Ravenswatch produktnøgle (Ravenswatch CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Ravenswatch. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Ravenswatch? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Ravenswatch som digital download til Steam.

Publisher Nacon
Udvikler Passtech Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 06-04-2023
Systemkrav
Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 x64 (Version 1909 or newer)
Processor: Intel Core i5-4670K (4 * 3400) / AMD FX-8350 (4 * 4000)
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 660 (2048 MB) / Radeon HD 7870 (2048 MB)
DirectX: Version 12
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Steam Acco
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser