Crash Drive 3 (PC/MAC) 19,50 €
CRASH DRIVE 3 SPILBESKRIVELSE

Er du klar til DEN fedeste bilstunt-legeplads? Oplev ekstrem sjov i dette åbne multiplayerspil, der kan spilles på tværs af flere platforme! Kør monstertrucks, tanks og flere fantastiske køretøjer på tværs af en enorm åben verden. Stig i niveau, spil begivenheder, tjen penge, lås op for nye biler og opdag hemmeligheder... Crash Drive er tilbage!

KONKURRENCEBEGIVENHEDER

Ødelæg en gigantisk strandbold, fang røvere som en betjent eller stjæl kongens krone – disse er blot et par eksempler på de ti sjove spilbegivenheder, som dette spil har at byde på. Deltag i disse tilfældige konkurrencebegivenheder, slå dine modstandere for at tjene flest kontanter og køb fantastiske nye biler eller tilpasninger.

SKØRE BILNIVEAUER

Ved at bruge nitroboosts øger du bilens nitrokapacitet, ved at køre i topfart øger du dens tophastighed... står det klart? Ved at nå ""maksimalniveauet"" for alle statistikker for en bil øges dit spillerniveau, så du kan købe nye biler eller tilpasninger. Saml mere end 50 køretøjer, og tilpas din bil med sjove antenner, boosts og unikke nummerplader med dit spillernavn på. Nå det maksimale spillerniveau for at få prestige og vise, hvem der er den virkelige boss i Crash Drive 3! Nogen der sagde bil, der udelukkende er lavet af guld?

UDFORSKNING AF DEN ÅBNE VERDEN

Til måne og tilbage! Kør frit rundt og udforsk den grænseløse og varierede åbne verden, når du har lyst. Flyv en raket til månen, storm kongens slot i skoven, tag til salonen i de vilde vestens bjergkløfter eller oplev is-driftende sjov i den arktiske sne. Færdig med den iskolde kulde? Hvad med en afslappende færgetur til troperne? Hvert område er unikt og fyldt med hemmelige områder, samlerobjekter og særlige easter eggs... Tænker du, at du nogensinde vil være færdig med at udforske denne verden?

HAV DET SJOVT I TANKS!

Skyd eller kør ind i modstandere fra himmelarenaen for at score point og dominere kamparenaer. Vind for at købe nye tanks, som hver har en unik spillestil. Du kommer til at have det supersjovt i den spændende tank-kamptilstand!

SPIL MED VENNER PÅ ALLE PLATFORME!

Uanset hvilken platform dine venner spiller på, kan i altid spille sammen takket være understøttelsen af multiplayer på tværs af platforme. Ellers kan du, hvis du ønsker at lave stunt offline, problemfrit skifte til en singleplayer-oplevelse når som helst du vil!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Crash Drive 3 fysisk?

Nej, du modtager en Crash Drive 3 produktnøgle (Crash Drive 3 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Crash Drive 3 produktnøgle (Crash Drive 3 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Crash Drive 3. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Crash Drive 3? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Crash Drive 3 som digital download til Steam.

Virker Crash Drive 3 også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Crash Drive 3 som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher M2H
Udvikler M2H
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 09-07-2021
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 SP1+, 8 or 10 (64-bit versions only)
Processor: Intel Core 2 Duo or AMD, 2,4Ghz or faster
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 560TI or AMD Radeon HD 7850 and higher
DirectX: Version 10
Diskplads: 6 GB tilgængelig plads
Lydkort: -
ANBEFALET:
Kræv
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser