Marooners (PC/MAC) 9,75 €
MAROONERS SPILBESKRIVELSE

DET MEST KAOTISKE MULTIPLAYER PARTY SPIL PÅ PLANETEN!

Spil en vild blanding af sjove festspil, da handlingen jævnligt skifter frem og tilbage mellem spil. Kan du håndtere switcheroo-kaosset? Slut dig til dine venner både på sofaen og online, mens du sadistisk griner af deres ulykke, eller kom tilbage for at hjemsøge dem, hvis du dør. Løb, hop og smæk dig vej til sejr!

FUNKTIONER

Party Game-galskab: Oplev omskifteligt kaos, når handlingen hopper mellem flere intense minispil, når du mindst venter det, eller tag udfordringen med at gennemføre en fuld gennemspilning af hvert minispil én gang. Mød forskellige spiltyper og overraskelsesbonusstadier.

Vælg din Marooner: et væld af finurlige karakterer at låse op og spille som, 70+ sjove våben at låse op og bruge, og hvis du dør... kom tilbage som et spøgelse for at hjemsøge dine venner.

Spil Party-tilstand og Arena-tilstand: 25 forskellige spil og arena-kort, mens du ræser efter skatte i Party-tilstand, eller du tager det ud for at se, hvem der bliver ringens konge i Arena-tilstand. Uanset hvilken tilstand du vælger, forvent det uventede!

Problemfrit lokalt og onlinespil: op til 6 spillere i enhver kombination af lokalt og online, mens du stiger i niveau og låser op for nye våben, plus fuld bot-understøttelse til at spille solo og i multiplayer-tilstand, tilskuertilstand, strømlinet matchmaker- og lobbysystem.

FESTSPIL GÅVANDI!

Marooners kaster dig ud i en kaotisk blanding af minispil. Du vil skifte frem og tilbage mellem eksotiske steder, alt imens du snupper så mange skatte, som du kan. Prøv bare ikke at blive druknet, brændt, klemt, sprængt i luften eller endnu værre...

Du har også mulighed for at opleve et komplet løb, hvor du spiller hver kamp én gang til fuld afslutning, eller bare se nogle spil i tilskuertilstand!

Fremad venter skat og sejr!

FULD MULTIPLAYER SUPPORT!

At lege med venner i din egen stue er fantastisk, og det støtter vi! Men måske vil du feste med venner eller fremmede online? Ingen problemer! Folk fra hele verden kan nemt spille sammen, og du kan endda kombinere 2-6 lokale og/eller online spillere, så dine lokale venner kan spille med dine online venner. Og hvis du har brug for nogle ekstramateriale til at gøre tallene op eller ikke føler dig så omgængelig, kan du hente AI-piratbots til at deltage i spillet.

FLERE SPILMODER!

Ud over Party Mode kan du udfordre dine venner i Arena Mode for at se, hvem der er ringens konge! Kæmp det ud på tværs af 12 forskellige steder, og forvent at støde på nyt kaos fra tid til anden i form af en skjult spiltilstand eller to! Forvent det uventede, og dø... vi mener VIND på ekstreme måder! Hvad venter du på, der er skat derude!

VÆLG DIN MARONNER!

Lås op for seje og skæve karakterer, mens du spiller, og vælg din favorit. Så lad op med et af 70+ unikke våben, der vil få dine modstandere til at tænke sig om to gange om at rode med dig!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Marooners fysisk?

Nej, du modtager en Marooners produktnøgle (Marooners CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Marooners produktnøgle (Marooners CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Marooners. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Marooners? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Marooners som digital download til Steam.

Virker Marooners også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Marooners som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher M2H
Udvikler M2H
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 15-09-2016
Systemkrav Windows:
MINIMUM:
Styresystem: Windows XP and newer
Processor: 2 GHz dual core
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: Dedicated GPU recommended
DirectX: Version 9.0
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
 
macOS:
MINIMUM:
Styresystem: Mac OS 10.7.5+
Processor: 2 GHz dual core
Hukommelse: 2 GB RAM Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser