Planet Cube: Edge (PC) 14,79 €
PLANET CUBE: EDGE SPILBESKRIVELSE

Planet Cube bliver invaderet af en mystisk fjende, og dets befolkning er ikke klar til kamp. Mens de fleste cubes løber mod den nærmeste udgang finder en enkelt firkanthoved laboratoriearbejder ved navn Edge modet i sig selv til at redde verden. Han har selvfølgelig lidt hjælp fra medarbejdere, den berømte Dr. Quadratus, samt et par eksperimentielle våben...

Men hvorfor bliver planeten invaderet? Hvem er denne invaderende fjende? Svarene vil blive klare mens vores helt begiver sig igennem et videnskabskompleks under vandet, med farer om hvert hjørne.

Gameplay

Forbered dig til at løbe, springe, skyde og spurte igennem et videnskabskompleks under vandet. Saml ildkraft og brug egne midler mod den mystiske angreber.


Dette er action som vil kræve både høj far, samt høje færdigheder. Gennem hurtige responstider og uendelige respawns føres du gennem horder af invaderende fjender, hvor forhindringer og fælder fælder undgås i et forsøg på at rede denne verden.

Grafikken
Sat på tværs af otte smukke niveaurer af håndlavet pixelkunst, og fyldt med fjollede og mindeværdige karakterer, Planet Cube: Edge er en sjov run-and-gun platformer fyldt med udfordringer, og genspilbarhed.

Denne to-tonede undervandsside af Planet Cube er en pixelkunstelskers drøm, og er skabt med omhyggeligt pleje. Fra de fjerne havlandskaber på havbunden, til de mindste detaljer på videnskabsfaciliteten, hvert pixel er placeret med stort fokus på detaljer.

Denne verden er fyldt med udtryksfyldte firkanter, alle rige på karakter, som invaderes af en race af fantasifulde fjender med et arsenal fra crusher-tanks, til kæmpe mekaniske krabber.

Forbered dig desuden på flydende animationer med et cinematisk hjerte, hvor historiens vægt mesterfuldt formidles med en let-hjertet levering, som giver både smil, og feel-good øjeblikke ved hvert trin af eventyret.

Nøglepunkter:

  • En helts rejse: Spil som Edge, en uforventet helt, smidt midt ind i en mystisk alieninvasion som truer hans hjemverden.

  • Præcisionsplatforming: Spillets højfarts præcisionsplatforming er nem af lære, men svær at mestre. Hav dine færdigheder afprøvet med skræddersyede udfordringer som sætter din løben, skyden, og affyrer din vej gennem et spændende eventyr.

  • Episke bosskampe: Fire kæmpe fjender fra en helt anden dimension! Vær klar på at få afprøvet dine færdigheder, reflekser, og din viljestyrke!

  • Hård, men retfærdig: Regulære checkpoints, hurtige respawns, og uendelige forsøg giver en tilgængelig højoktan platformingoplevelse.

  • Bred vifte af niveauer: Rejs og spæn gennem 8 fantasifulde niveauer i et højteknologisk videnskabskompleks under vandet, samt dets overflader, nedsænkede rum, højfartstog og farefyldte alien rumskib.

  • En visuel godbid: Omhyggeligt håndlavet pixelkunst, som er både betagende stille, og i bevægelse. Nyd superflydende animationer og mindeværdige karakterdesigns.

  • Ledertavler: Kæmp dig til toppen af ledertavlerne ved at besejre fælles udfordringer.

 

Planet Cube: Edge – © 2022 Sunna Entertainment. Published under license by © 2022 Firestoke Group Limited. All trademarks are the properties of their respective owners.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Planet Cube: Edge fysisk?

Nej, du modtager en Planet Cube: Edge produktnøgle (Planet Cube: Edge CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Planet Cube: Edge produktnøgle (Planet Cube: Edge CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Planet Cube: Edge. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Planet Cube: Edge? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Planet Cube: Edge som digital download til Steam.

Virker Planet Cube: Edge også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Planet Cube: Edge som digital download til Steam på både PC og Mac.

Genre Adventure
Publisher Firestoke
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 23-02-2023
Systemkrav Windows:

Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 or newer
Processor: Intel Core i3 M380
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: Intel HD 4000
DirectX: Version 10
Diskplads: 1200 MB tilgængelig plads

 
macOS:
Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: L
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser