Mad Max (PC/MAC) 19,99 €
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
MAD MAX GAME DESCRIPTION

STORY Play as Mad Max, a lone warrior who embarks on a dangerous journey after his Interceptor is stolen by a deadly gang of marauders lead by the warlord, Scabrous Scrotus. A reluctant hero with an instinct for survival, Max wants nothing more than to leave the madness behind and find solace in the storied “Plains of Silence”.
KEY FEATURES

 • Build the Ultimate Car
  • Without your Interceptor, you are nothing. Embark on a dangerous journey to rebuild your key to salvation
  • Brutalize your enemies in high-speed, inter-vehicular warfare using the ultimate combat vehicle
  • Build your perfect war-machine with thousands of mods to customize performance, armor and weaponry
 • Be the Legendary Post-apocalyptic Warrior
  • Build your legend by upgrading Max’s stats, gear, and abilities
  • Raid enemy encampments to gain access to precious resources and powerful upgrades
  • Kill or be killed by combining stealth, gun, and melee combat to take out your relentless enemies
 • Tame the primal Wasteland
  • Traverse and discover a haunting post-apocalyptic world with dynamic weather, treacherous landscapes, and sadistic marauder factions that create threatening situations around every corner
  • Freedom to do whatever you want, whenever you want. The Wasteland is vast and filled with dangerous side missions, activities and encounters ranging from ambushes to hijacking fuel caravansLegal Information

Mad Max © 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by Avalanche Studios.  All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners.  All rights reserved. 
Mad Max and all related elements are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc.
WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s15)FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Mad Max as a physical copy?

No, you will receive Mad Max product key (Mad Max CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Mad Max product key (Mad Max CD Key), and you'll be ready to download, install and play Mad Max. You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Platform PC/MAC
Language English
Release date 01-09-2015
System requirements MINIMUM: 
OS: 64 bit: Vista, Win 7, Win 8 
Processor: Intel Core i5-650, 3.2 GHz or AMD Phenom II X4 965, 3.4 Ghz 
Memory: 6 GB RAM 
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660ti (2 GB Memory or higher) or AMD Radeon HD 7870 (2 GB Memory or higher) 
DirectX: Version 11 
Hard Drive: 32 GB available space
 
RECOMMENDED: 
OS: 64 bit: Win 7 SP1, Win 8
Read more
Average customer rating:
0
Reviewed by: Lasse Hausgaard at 2015-10-29

Godt spil. Der er meget at lavet mellem hovedmissionerne. Der er mange timers fornøjelig spilletid, hvis man er til singleplayerspil. Minder lidt om en blanding af GTA og Fallout, Shadow of morder og Batmanspillene

Rating:
5
Reviewed by: jeppe ladefogde at 2015-10-22

Mad Max er et meget unik open world spil!
Spillet bruger en modified engine af Shadow of Mordor. Hvis du elskede Shadow of Mordor Combat kommer du til at elske at tæve folk i Mad Max!
Spillet er utrolig godt optimized. Kører med høje settings på et GTX 560 Ti!
Ville være en meget god ide at prøve det her spil!

Rating:
4
Reviewed by: Dan Nielsen at 2015-10-20

Der ligger mange gode timer i Mad Max og både historiedelen og free roaming-delen er spændende, udfordrene, og med en del overraskende elementer. Bestemt et kig værd

Rating:
4
Reviewed by: Christian Hansen at 2015-10-20

Mad max er et genialt fedt spil, har ikke set alle filme men har set den nyeste "Fury Road" og synes det er så cool at man kan finde den lastbil som de kører i, i filmen, det er fedt at de har taget noget med fra filme. Men mad max bliver også lidt ensformet når du har klaret hele historien, fordi så er det bare ud og loot alle de der områder der for at få ens threat ned til 0 i alle områderne. Men alt i alt et fedt spil som klart er pengene værd i mine øjne ;)

Rating:
5
Reviewed by: Daniel Nielsen at 2015-10-12

Med Avalanche bag roret kan Mad Max ikke være andet end en god spil oplevelse. Det var i hvertfald det jeg tænkte da jeg købte spillet. Fik mig dog en meget lang næse over de 14-15 timer det tog mig at kommet igennem Mad Max. Ved første øjekast virker Mad Max til at have en høj produktions værdi og verdenen virker som om den er fuld af liv og kan byde på en masse spændende aktiviteter.

Desværre er verdenen noget af det mest kedelige man kan byde på i et openworld/sandbox spil. Hoved historien en en lang og kedelig affære med en masse triste gøremål. Side aktiviteterne er dog langt værre og der er så mange af dem at de føles som om at udvikleren bare har smidt en masse ind for at det kan se ud af noget.

Det er dog ikke kun indholdet af Mad Max som ikke holder, selve styringen på Max er kluntet og dumt. Det sjoveste er at køre sine biler, og selv det fungere kun halvt.

Skal det have lidt ros så må det være at selve grafikken er okay. Kamp systemet fungere også okay, det er som revet direkte ud af de seneste Batman spil, det er dog bare ikke lige så raffineret.

Vil forslå at man i stedet ser på Metal Gear Solid 5 eller The Witcher 3 hvis man er i humør til openworld spil. At bruge sine pengene på Mad Max vil være et spild og en middelmodig oplevelse.

Rating:
2
Page:12