Mafia 3 (III) (PC) 9,20 €
Stock agent

To be notified by email when the item is again available?

You have successfully subscribed to this product

Buy now
MAFIA 3 (III) GAME DESCRIPTION
It’s 1968 and after years of combat in Vietnam, Lincoln Clay knows this truth: family isn’t who you’re born with, it’s who you die for. Now back home in New Bordeaux, Lincoln is set on escaping a criminal past. But when his surrogate family, the black mob, is betrayed and wiped out by the Italian Mafia, Lincoln builds a new family on the ashes of the old and blazes a path of military-grade revenge through those responsible. Intense gun fights, visceral hand-to-hand combat, white knuckle driving and street smarts will all be needed. But with the right crew, tough decisions and some dirty hands, it’s possible to make it to the top of the city's underworld.

 • NEW BORDEAUX, A REIMAGINED 1968 NEW ORLEANS:

  A vast, diverse and seedy open world ruled by the mob and corrupt officials and richly detailed with the sights, sounds and emotionally-charged social atmosphere of the era.
 • AN UNINTENDED AND LETHAL ANTI-HERO:

  Be Lincoln Clay, an orphan and Vietnam veteran hell bent on revenge against the Italian Mafia for the brutal slaughter of the black mob, the closest thing to family he’s ever had.
 • REVENGE YOUR WAY:

  Choose your own personal play-style, from brute force and blazing guns to stalk-and-kill tactics as you use Lincoln’s military training and gathered intel to tear down the Italian Mafia.
 • A NEW FAMILY ON THE ASHES OF THE OLD:

  Build a new criminal empire in your own unique way by deciding which of your lieutenants you reward, and which you betray…
FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

How does it work? Will I receive Mafia 3 (III) as a physical copy?

No, you will receive Mafia 3 (III) product key (Mafia 3 (III) CD Key), that you will receive by e-mail. Afterwards, you will need to use the Steam-platform to redeem your Mafia 3 (III) product key (Mafia 3 (III) CD Key), and you'll be ready to download, install and play Mafia 3 (III). You will receive a step-by-step guide on how to do this along with your purchase. It's easy as can be!

Hvad indeholder Mafia 3? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Mafia 3.

Expansion packs
Mafia 3 Season pass
Mafia 3 Season pass

Publisher 2K Games
Developer Hangar 13
Platform PC
Release date 07-10-2016
System requirements MINIMUM: 
Styresystem: Windows 7 64-bit 
Processor: Intel I5-2500K, AMD FX-8120 
Hukommelse: 6 GB RAM 
Grafik: 2GB of Video Memory & NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon HD7870 
Diskplads: 50 GB tilgængelig plads 
Lydkort: DirectX Compliant Sound card
 
ANBEFALET: 
Styresystem: Windows 7 64-bit 
Processor: Intel I7-3770, AMD FX 835
Read more
Average customer rating:
0
Reviewed by: Johannes S at 2018-10-03

I missionen "Destroy Charlie's heroin" registrerer spillet ikke, når heroinen er ødelagt, så der er ingen mulighed for, at fortsætte.
Det er ikke alle spillere, der oplever denne bug, men rigtig mange gør og bug'en er stadig ikke fikset, selvom spillet, er flere år gammelt.

Rating:
1
Reviewed by: Lars Nielsen at 2016-10-10

Tja nu har jeg spillet det her spil siden lørdag både før og efter den opdatering der var lovet og jeg kan kun sige lige som mange andre vent til tingene har sat sig lidt. For jeg har også problemer med spillet, som snare virker som en åben beta end et produkt til udgivelse, med fejl på fejl når selve spillet køre. Første gang jeg startede spillet kunne jeg ikke få hele skærm billedet fyldt ud men da jeg gik ind i indstillinger og sagde windowed mode og gik tilbage til full screen virkede det.

Jeg har også oplevet mange gange spilet er gået ned uden varsel eller som lørdag hvor jeg endelig var komet til det punkt at jeg skulle overtage et område og så går noget galt så jeg trækker manden som sår i samme stilling efter mig og ikke kan overtage fordi jeg hele tiden kan klikke på de to knapper om jeg vil slå ham ihjel eller ansætte ham. så jeg har i flere tilfælde mistet lidt af tiden pga det men også når den går ned. Når det er sagt har jeg ind til nu ikke mistet alt for meget når det er sket mest den mision jeg var i gang med og det er også irriterende nok som fortalt lige før.

Hvad jeg fandt ud af med opdateringen var at de har ændret kontrollerne og det var ikke fedt for når man starter spillet så lære man gradvist kontrollerne og nu ved jeg ikke for jeg kom i kamp og døde fordi jeg trykkede på den knap som man skulle men nu var det ikke T men C i stedet og før når man skulle ind i biler var der F mener jeg det var og E var til andre funktioner så som at åbne døre men nu er de 2 lagt sammen, ikke at jeg kunne se hvorfor der skule være 2 knapper, men det var temmelig usmart. Sådan ting skulle altså gerne være på plads ved udgivelse.

Spillet bære meget præg af at være det vi kalder port over fra konsol, så spillet virker som et konsol spil til pc. måske også derfor nogle butikker satser mere på konsol versionen i deres butikker en PC. Så nogle kombinationer af key kommandoer gør spillet perfekt til konsol, men til pc med key board knap så optimalt, så en controller til PC kan måske bruges til at forbedre oplevelsen, men ikke noget jeg er fan af men igen, pga det er port over fra konsol.

Det er dog ikke alt samen så negativt for spillet virker ok og når man er kommet sig lidt over at spillet ikke minder så meget om det originale spil type fra Mafia 1 og 2 da det minder meget om andre spil med menuer og sådan (GTA5 + andre). Det er ikke så underligt når mange af de nyere spil er nogle af de samme under firmaer der står bag, så er det et spørgsmål om man kan lide den retning de bringer spillet. Jeg syntes det er synd for alt for mange spil ligner hinanden trods historie og tid. dette var også en årsag til jeg var sådan lidt om man skulle købe det eller ej.

Spillet er en historie hvor man nu er nød til at tage nogle valg i spillet som har konsekvenser for hvad der sker i spillet uden jeg vil sige for meget for ikke at ødelægge det for folk der vil købe det. hvor så vidt jeg husker Mafia 1+2 var mere en historie uden valg, så det er et element fra andre nyere spil hvor man får et udfald efter hvad man vælger under spillet.

Det er et stort spil og hvor mange forsøger i disse tider at gøre det til open world lige som dette spil er blevet, dog vil jeg sige lige som mange andre, at spil i den genre bliver lidt kedelige med tiden, for i bund og grund er det de samme ting man gør om og om igen, overtager distrikter samt finde ting for at åbne få mere info fra kortet. Jeg forstår ideen bag for at give flere timers spil, men der er ikke meget ved det når man blot gør de samme ting. Så er det bedre at have en god historie og et kort spil hvor man ønsker mere bagefter end et spil som GTA eller magen til. Hvor man kan samle diverse ting sammen, i stedet for at give mere historie for at give plads til de andre ekstra ting for et længere spil.

Så jeg er ikke nået vejs ende trods mange timers spil, men er ved at syntes det bliver kedeligt fordi det er de samme ting man må gøre for at komme videre.

Så hvis man kan lide et lang open world spil som GTA 5 med lidt tids forskel så er man sikkert godt på vej, men jeg savner nogle elementer fra Mafia 1 og 2.

Rating:
3
Reviewed by: Morten Lund at 2016-10-09

Ikke noget galt med betalingsitet overhovedet, men kan ikke spille spillet på windows 10 af en eller anden grund den bliver ved med at crashe når jeg starter spillet, har siddet på guides på nettet og prøvet at få det fikset de sidste to dage. indtil videre har intet virket, dog vil jeg sige at jeg har set mange som siger de ikke har et problem med windows 10, mens andre som mig har problemer. ved ikke helt hvad man skal sige til det.

Rating:
1
Reviewed by: Daniel Liin at 2016-10-07

Vent med at købe spillet til PC! Det er låst til 30 FPS (7-10-2016). Der skulle være en patch på vej denne weekend, men jeg vil stadig vente, til problemet er løst.

Rating:
3
Page:1